De schat van de burgemeester

Wandelen
Langemark-Poelkapelle

Bij het uitbreken van de eerste wereldoorlog verbergt brouwer en burgemeester Nevejan in allerijl zijn meest waardevolle spullen in de grond in de hoop dat het oprukkende Duitse leger het niet zal vinden. Een paar dagen later zal hij toch naar zijn brouwerij terugkeren om al deze waardevolle spullen terug op te delven, maar het loopt anders. Burgemeester Nevejan kan 5 jaar lang niet naar huis terugkeren. Als het dan effectief zo ver is blijkt alles verdwenen te zijn. Burgemeester Nevejan roept dan ook de hulp in van iedereen om al zijn waardevolle spullen te helpen vinden.Bron: UiTinVlaanderen.be

Thema: 
Wereldoorlog

Contact

Adres: 
't Lachepitje
Brugseweg 118
8920 Langemark-Poelkapelle
Telefoon/Fax:
+32 57 49 09 41

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 11/07/2020 om 14:00
    Aan agenda toevoegen 11/07/2020 14:00 11/07/2020 14:00 Europe/Brussels De schat van de burgemeester

    Bij het uitbreken van de eerste wereldoorlog verbergt brouwer en burgemeester Nevejan in allerijl zijn meest waardevolle spullen in de grond in de hoop dat het oprukkende Duitse leger het niet zal vinden. Een paar dagen later zal hij toch naar zijn brouwerij terugkeren om al deze waardevolle spullen terug op te delven, maar het loopt anders. Burgemeester Nevejan kan 5 jaar lang niet naar huis terugkeren. Als het dan effectief zo ver is blijkt alles verdwenen te zijn.

    Brugseweg 118, 8920 Langemark-Poelkapelle DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Geen prijs info

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF