De Nachtegaal

Café
Westouter

Op de flank van de Rodeberg blinkt ‘In de Nachtegaal’ uit in het stil genieten van de natuur. In het knusse café staat op de kaart een schuimende trappist naast de Picon Maison en verse thee naast een fijne espresso. Laat de verse pannenkoek of de verzorgde streekgebonden gerechten je smaken. Ontbijt kan na reservatie en bestaat uit verse kwaliteitsproducten.

Naast en achter het café vind je de kampeerweides met een speelzone voor de allerkleinsten. Geen caravan en toch zin om te kamperen? Huur een vintage-caravan en beleef een nacht in de natuur met alle hedendaags comfort! Nieuw is de prachtige serre die zorgt voor bescherming bij minder weer en dient als onderkomen voor een aantal caravans in de winter!

Het café is heel het jaar geopend op zondag.Tijdens de zomervakantie ook in de week en op zaterdag. Ook open voor groepjes of op speciaal verzoek.

Contact

Adres: 
De Nachtegaal
Rodebergstraat 36
8954 Westouter
Telefoon/Fax:
+32 57 44 58 19
+32 478 52 50 65 (mobile)

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Parking
Ook op dit adres:
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF