FENIKS2020

Follow the Feniks, Nieuwpoort

NIEUWE DATUM: 7 t.em. 10 april 2021Feniks 2020 - wederopbouw van de Westhoek - De Groote Oorlog - WO I - Flanders Fields - Follow The Feniks - Nieuwpoort - evenement spektakel

'Follow the...Feniks' in Nieuwpoort

Follow the... Feniks, beklijvend spektakel met projectie, theater en live muziek, op het Marktplein van Nieuwpoort. Een ontroerend verhaal over moeten loslaten en de wil om terug vast te nemen en verder te gaan, wederop te bouwen. Regisseurs Mieke Dobbels en Frieda Vanslembrouck - muzikaal begeleid door Johan Bouttery - slaan de handen in elkaar om Nieuwpoort als typevoorbeeld van een Wederopbouwstad na de Eerste Wereldoorlog terug op te roepen.

Een originele nocturnewandeling met verrassende anekdotes gevolgd door een apotheose om nog lang over na te praten. Als iets uit niets ontstaat...

 

Elke avond met nocturnewandeling om 18u30 en om 19u30 én apotheose om 22u.

Tickets voor de nocturnewandeling zullen vanaf 15 maart 2020 beschikbaar zijn in de infokantoren van de Dienst Toerisme en online via www.visit-nieuwpoort.be.

De kostprijs is € 7,50 per ticket.
Verkochte tickets worden niet teruggenomen of geruild.

De apotheose is gratis voor het grote publiek.

Meer info: Toerisme Nieuwpoort - T. 058 22 44 44 - info@nieuwpoort.be 

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF