Doen

Applicatie autoroutes 14-18

ApplicationDe autoroutes 14-18 kan je ontdekken aan de hand van de gratis applicatie 'Autoroutes Eerste Wereldoorlog in de Westhoek'. Deze app is je gids en reisgezel die je meeneemt op tocht langs de belangrijkste WO I sites in de regio. Hij bevat foto's, teksten, documenten, geluidsfragmenten en informatie over waar je bent en wat er zich 100 jaar geleden afspeelde. De app bevat de 6 onderstaande routes, maar je kan ook op basis van je interesses zelf een eigen WO I route samenstellen. De app bevat meer dan 100 points of interest waaruit je een keuze kunt maken. Deze app is gratis te downloaden zijn via Appstore en Google Play.

De 6 autoroutes werden gebundeld in een handige box en is te verkrijgen (€ 30) bij de diensten voor toerisme in de regio of online te bestellen via shop.westtoer.be. Bovendien zijn de zes routebrochures nu ook gebundeld en samengevat te verkrijgen in een handige overzichtskaart: ’14-18 Autoroutekaart’.

Klik hier voor een volledig overzicht
van alle autoroutes 14-18

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF