Kraterfront 2017
Doen
Agenda

GoneWest

De zomer van '18

Het culturele project GoneWest herdenkt de oorlogsjaren in de Westhoek op een artistieke manier, maar doet dat helemaal los van de historische gebeurtenissen in 1918. Via kleine en grote verhalen, met muziek, dans, theater, literatuur en beeldende kunst focust GoneWest op vrede, hoop, geloof en toekomst.

Een paar hoogtepunten:

'De Zomer van '18' (juli-augustus) is een reeks van vijf concerten in verschillende Westhoeksteden. Hiervoor werd aan enkele vooraanstaande rock- en popartiesten gevraagd om een ongewone samenwerking aan te gaan...

  • 5 juli: Poperinge
  • 8 juli: Veurne
  • 20 juli: Diksmuide
  • 28 juli: Nieuwpoort
  • 2 augustus: Dranouter


'Peace to the World': Voor de apotheose van deze concertreeks en afsluiter GoneWest, moet je op 25 augustus naar de Grote Markt van Ieper met de muzikale vredesmarathon 'Peace to the World' onder leiding van artistieke duizendpoot Wim Opbrouck.

Expo: ComingWorldRememberMe: Ontdek het indrukwekkend kunstproject 'ComingWorldRememberMe' in provinciedomein De Palingbeek (Ieper).
Meer info


Meer informatie over GoneWest en de programmakalender voor 2018 kan je vinden op www.gonewest.be. De volledige programmakalender zal vanaf 7 mei 2018 gecommuniceerd worden.

 

 

  1.