Praktische info

Nieuwe publicaties

Wil je graag wat meer te weten komen over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog? Ben je benieuwd naar wat de Westhoek naast het oorlogsverleden nog in petto heeft? Wil je een uitstap plannen langs een aantal WO I bezienswaardigheden? Dan bieden onderstaande brochures en kaarten je uitgebreide informatie over WO I en de Westhoek.

Pocket 'De Groote Oorlog'

Deze gids is een leidraad voor een bezoek aan het erfgoed van de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek. De pocket geeft een overzicht van de belangrijkste sites, begraafplaatsen, musea en monumenten in de regio. Speciale aandacht gaat in de recentste editie uit naar het laatste oorlogsjaar 1918 en naar de herdenking ervan 100 jaar later. 

Bekijk de pocket online

Toeristische WO I kaart

Deze kaart biedt een overzicht van alle musea en bezoekerscentra, monumenten, landschapssites, auto- en fietsroutes in het kader van de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek. De ideale kaart om het oorlogsverleden van de regio te verkennen.

Bestel de kaart

Vaarkaart 'Flanders Fields'

Laat de vele waterwegen een verkenning zijn van deze verrassende hoek van Vlaanderen tussen de Noordzee en Frankrijk. De vaarkaart presenteert een veelzijdige vaarroute door Flanders Fields die door de pleziervaarder steeds op maat kan worden aangepast.

Bestel de kaart

Streekpocket 'De Grote Goesting'

Deze pocket is een niet te missen gids voor je bezoek aan de Westhoek. Talrijke tips en leuke weetjes over bezienswaardigheden en troeven van de regio, een reeks leuke en smakelijke adresjes en cafeetjes die de streek rijk is.

Bestel de pocket - Bekijk de pocket online

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF