Last Post Association organiseert 16e herdenkingsconcert op Wapenstilstand

2019-10-18
Nieuws
Wereldoorlog
The Great War Remembered concert

Op zaterdag 9 en maandag 11 november 2019 organiseert de Last Post Association de 16e editie van het concert ‘The Great War Remembered’ in het unieke kader van de Ieperse Sint-Maartenskathedraal. Solisten op deze editie zijn Luka Bloom, Maaike Cafmeyer en Kobe Sercu.

Jaarlijks organiseert de Last Post Association op 11 november het `The Great War Remembered concert'. Dit concert draagt bij tot de herdenking door de tijd 100 jaar terug te draaien en het publiek in de atmosfeer van de Groote Oorlog onder te dompelen. Instrumentale en vocale muziek van de bovenste plank, in combinatie met originele WO1-beelden, maken dit concert uitzonderlijk. De 2.700 bezoekers ervaren letterlijk een muzikale evocatie van de Eerste Wereldoorlog, in het unieke decor van de kathedraal.

Aan de editie 2019 werken de Koninklijke Harmonie Ypriana, het koor Chorus, de Ypres Surrey Pipes & Drums en de solisten Luka Bloom, Maaike Cafmeyer en Kobe Sercu mee. De regie is in handen van Bart Cafmeyer en Nico Logghe en Tineke Devoghel dirigeren de muzikanten en de koorleden.

Omwille van de grote belangstelling en vraag naar tickets uit binnen- en buitenland, zijn er op 9 en 11 november 2019 opnieuw 3 voorstellingen van het concert, nl. om 17u en 20u30 op zaterdag 9 november en om 17u op maandag 11 november.

Voor meer info en tickets: www.gwr-concert.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF