Outside - Vakantiehoeve

Jeugdverblijf
Poperinge

De authentieke hoeve werd volledig gemoderniseerd en omgebouwd tot een supergezellige locatie. De hoeve bestaat uit een ruime polyvalente zaal waar 40 personen comfortabel kunnen zitten. Het zaaltje is uitgerust met alle nieuwste snufjes: projectiescherm, beamer, digicorder, stereo met versterker, wifi,... Naast het zaaltje is er een keukentje en een nieuw ingerichte bar.
De hoeve beschikt over twee sanitaire blokken met in totaal 4 toiletten, 8 lavabo's en 7 douches. De slaapzaal bevindt zich op het eerste verdiep en bevat 16 stapelbedden (plaats voor 32 personen). Naast de bar is er nog een aparte slaapkamer met 2 stapelbedden en een extra badkamer (met douche en toilet). In totaal kunnen dus 36 personen overnachten in de hoeve.
Aansluitend aan de hoeve staat de prachtige Outside-partytent die plaats biedt aan 50 zittende gasten (ideaal om gezellig buiten te eten). Niets zo gezellig als 's avonds te genieten van een glaasje nabij de verwarmde vuurschaal.

Label: 
Toerisme voor Allen

Contact

Adres: 
Outside - Vakantiehoeve
Westouterseweg 3
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 57 33 87 01
+32 57 33 81 36 (fax)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Bar
Privé parking openlucht
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Kinderen
Speelruimte / speeltuin

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF